ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel за жизненост и енергия табл х70

Barbel Drexel за жизненост и енергия табл х70
Barbel Drexel за жизненост и енергия табл х70
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8263
49.40лв.
Купи

Barbel Drexel за жизненост и енергия

Съдържа екстракти от амла, морски бор (кора) и витамин С – комбинация от съставки с мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, която подпомага микроциркулацията и транспортирането на богата на кислород кръв до всички органи в тялото.
 

Амла (Emblica Officinalis)
Амла (амалаки, индийско грозде) е широколистно дърво, чиито плодове се използват като храна и лекарство от древни времена.

Най-ценно в плодовете амла е високото им съдържание на витамин С – само около 100 грама пресни амла плодове са източник на количеството витамин С, съдържащо се в 20 портокала!

Благодарение на оптималните количества витамин С в състава си, амла стимулира кръвообращението, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, подпомага сърдечната дейност, повишава тонуса и оказва мощно имуностимулиращо действие.

  

Морски Бор (Pinus Pinaster)
Иглолистно дърво от сем. Борови (Pinaceae). Среща се и с наименованията приморски бор и средиземноморска пиния.

Кората на морския бор е богата на полифенолни съединения като катехини и процианидини, които оказват антиоксидантни, венотонични, кардиопротективни, холестеролопонижаващи, противовъзпалителни и антимикробни свойства.

Екстрактите от кора на морски бор са високоефективни природни средства за възстановяване здравето на цялата кръвоносна система, подобряване на микроциркулацията и сърдечно-съдовата функция.

Многобройни проучвания на престижни клиники и университети свидетелстват за обещаващите благоприятни ефекти на екстракта от Pinus Pinaster по отношение на микроциркулацията в най-малките съдове на организма. Приемът на екстракта от морски бор улеснява преноса на кислород и хранителни вещества да органите, което подобрява цялостното здраве и води до осезаемо увеличаване на тонуса и енергийните нива. 

 

 

Състав:

амла пудра от плод (източник на малтодекстрин), екстракт от морска борова кора (6%), инулин, Л-Аскорбинова киселина, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, естествен аромат на портокал, екстракт от черен пипер.

 

Начин на употреба:

По 2 таблетки дневно, по време на хранене.