ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Blutdruck за сърдчено-съдовата система табл. x220

Barbel Drexel за сърдчено-съдовата система x 220 таблетки
Barbel Drexel Blutdruck за сърдчено-съдовата система табл. x220
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9293
65.80лв.
Купи

Barbel Drexel за сърдчено-съдовата система

Blutdruck е натурален препарат за поддържане на нормално кръвно налягане и защита на кръвоносните съдове от оксидативен стрес. Специалната комбинация от съставки в Blutdruck включва екстракти от маслина, нар, валериана и други растения, както и витамин С от ацерола на прах (източник на витамин С), полифеноли от какао на прах, калий и магнезий.
 

Blutdruck допринася за облекчаване на симптоматиката в ранните стадии на хипертоничната болест – когато се наблюдават гранични стойности – между 120 – 139 mmHg за горната граница (систолично налягане) и 80 – 89 mmHg за долната граница (диастолично налягане).

Blutdruck осигурява подкрепа и при хипертония в напреднал стадий – може да се комбинира със задължителната терапия, но само след разрешение от лекуващия лекар.

Независимо дали се касае за хипертония от първа, втора или трета степен (лека, умерена или тежка), е препоръчително приемът на Blutdruck да се съчетае с подходящ хранителен режим, увеличаване на физическата активност и контрол върху стреса.

В комбинация със здравословен начин на живот, Blutdruck може да спомогне за намаляване на риска от потенциалните усложнения на хипертонията, включително атеросклероза (втвърдяване на артериите), сърдечна недостатъчност, проблеми със зрението, като увреждане на ретината и други състояния.  

 

Препоръчва се при:
фамилна обремененост (наследственост) и повишен риск от развитие на хипертония и други проблеми, засягащи сърдечно-съдовата система;
нездравословна диета, богата на наситени и хидрогенирани мазнини, сол, рафинирани въглехидрати и др.;
наднормено тегло и затлъстяване, инсулинова резистентност;
недостатъчна физическа активност;
прекомерна употреба на алкохол и тютюнопушене;
лечение с орални контрацептиви (хормонални противозачатъчни хапчета);
напреднала възраст.

 

 

Състав:

Калиев цитрат (25%), какао на прах източник на полифеноли (20%), калиев бикарбонат (12%), 10% билков екстракт пудра (риган, листа от маслина, листа от бреза, червена детелина, корен от тайга, див чесън, еньовче, валериана, магнезиев карбонат (10%), сок от нар пудра, богат на полифеноли (5%), сок от ацерола на прах (5%), екстракт от маслина, богат на полифеноли (3%), инулин, освобождаващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини.

 

 

Начин на употреба:

По 2 таблетки 3 пъти дневно по време на хранене.