ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Atemkraft mit Thymian Сироп с Мащерка за дихателната система х 200 мл

Barbel Drexel Сироп с Мащерка за дихателната система х 200 мл
Barbel Drexel Atemkraft mit Thymian Сироп с Мащерка за дихателната система х 200 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9297
69.60лв.
Купи

Barbel Drexel Сироп с Мащерка за дихателната система

Висококачествен билков сироп в подкрепа на горните и долните дихателни пътища. Основният му компонент е извлекът от мащерка, който е комбиниран с екстракти от черна елша, обикновен габър и шипка.

Atemkraft mit Thymian е ефективно природно средство за поддържане на дихателната система през студените месеци от годината. Може да се приема с цел профилактика при хронични, често обострящи се респираторни проблеми. Превантивното му приложение е подходящо и за пушачи, лица с хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), както и за живеещите в райони с повишена запрашеност на въздуха.

Сиропът е приложим в терапията на фарингит, ларингит, бронхит и други състояния на дихателната система. 

 

Допринася за:

 

  • намаляване възпалението на лигавиците на трахеята, фаринкса, ларинкса и бронхите;
  • облекчаване на типични симптоми като болка и усещане за драскане в гърлото, дрезгавост и сухота, затруднено преглъщане;
  • отделяне и изхвърляне на бронхиалните секрети;
  • улесняване на дишането;
  • стимулиране на възстановителния процес при възпалени гласни струни.
     

Мащерка – основна съставка в Atemkraft mit Thymian
Мащерката (Thymus vulgaris) е градинска билка, традиционно използвана срещу заболявания на дихателната система. Силното й противовъзпалително действие се дължи до голяма степен на фенолните съединения в състава й - тимол и карвакрол.

Тимолът потиска активността на ециклооксигеназа-2 (COX-2) – ензим, стимулиращ възпалителните процеси. Карвакролът оказва подобен ефект върху възпалителните цитокини – сигналните молекули, които предизвикват системно възпаление в организма.

Мащерката поддържа защитната функция на дихателната лигавица и укрепва имунитета й като подпомага образуването на защитен филм, поддържащ необходимата влажност и осигуряващ антимикробни ефекти. Билката оказва антисептично действие и намалява риска от заселване на вируси и бактерии в гърлото.

 

 

Състав:

Пшеничен сироп, екстракт от листа на шипка, черна елша, габър, хидролат на мащерка, плод на шипка, цветни пъпки от черна елша, цветна пъпка от габър, ароматно масло (от камфорово дърво),  концентрат от лимонов сок.

 

 

Начин на употреба:

По 10 ml 1-3 пъти дневно, между храненията.