ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Stress Relax forte mit Vitamin B 12 und Ascwagandha Стрес релакс форте с витамин В12 и Ашваганда х 150 мл

Barbel Drexel Стрес релакс форте с витамин В12 и Ашваганда х 150 мл
Barbel Drexel Stress Relax forte mit Vitamin B 12 und Ascwagandha Стрес релакс форте с витамин В12 и Ашваганда х 150 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9262
33.65лв.
Купи

Barbel Drexel Стрес релакс форте с витамин В12 и Ашваганда

Stress Relax forte е 100% натурална течна формула за възстановяване на жизнените сили, доброто настроение и мотивацията. Съдържа специална комбинация от витамини, минерали и растителни екстракти, която подпомага функциите на мозъка и нервната система, и съдейства за преодоляване на стресовите състояния.
 

Ключовите съставки с най-важни ползи в Stress Relax forte, са екстрактите от ашваганда и женшен, витамин В12 и магнезий. Комбинираният им прием води до стабилизиране на нервната система, засилване на когнитивните способности и цялостно регенериране на организма.

Stress Relax forte има двоен ефект – намалява нервното напрежение и умората, и същевременно повишава мотивацията за справяне с ежедневните предизвикателства.


Подходящ при:

 

  • високи нива на стрес в личен или професионален план;
  • умствено и емоционално изтощение;
  • физическа умора, понижена издръжливост при физически натоварвания;
  • усещане за блокаж, липса на подтик за действие;
  • неспособност за концентрация, затруднения в заучаването и запаметяването на информация, цялостен когнитивен спад;
  • наскоро прекарано тежко боледуване.

 

 

 

Състав:

Концентрат от сок от нар, концентрат от гроздов сок, ябълков подсладител, вода, изомалтулоза, магнезиев стеарат, екстракт от червен касис (3.75%), L-аскорбинова киселина, концентрат от сок от касис, екстракт от ашваганда (2.3%), натурален концентрат от лимонов сок, аромат, ацерола на прах, смес от билкови екстракти (корен от тайга, цвят от хибискус, корен от джинджифил, розмарин), екстракти от зародиши на елда (богати на витамин В), витамин В12, екстракт от женшен, D-алфа-токоферол.

 

 

Начин на употреба:

За възрастни над 18 г: По 10 ml веднъж дневно, в чисто състояние или разтворено в 150 ml вода или сок, за предпочитане сутрин или следобед.