ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Цинк Хистидин сашета х30

Barbel Drexel Цинк Хистидин сашета х30
Barbel Drexel Цинк Хистидин сашета х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8279
36.80лв.
Купи

Barbel Drexel Цинк Хистидин за имунитет

Отлична комбинация за засилване на имунитета през студените месеци от годината и в разгара на вирусни инфекции.
 

Цинк
Минерал с ключово значение за имунната функция. Недостигът му може да доведе до повишена чувствителност към инфекции, умора и нарушена концентрация.

Адекватният прием на цинк има критично важно значение за поддържането на антивирусния имунитет – установено е, че популациите с дефицит на цинк често са изложени на най-висок риск от вирусни инфекции.

Цинк оказва антибактериален ефект, като действието му засяга основните причинители на фарингит - стрептококите и стафилококите, които често се развиват като суперинфекции след вирусните заболявания.

 

Л-хистидин
Тази аминокиселина подобрява усвояването на цинка и подсилва действието му в организма.

Л-хистидин регулира метаболизирането на цинк и други микроелементи и участва в производството на специфични хормони и метаболити, оказващи благоприятно влияние върху дейността на имунната система.

Дефицитът на хистидин се счита за един от рисковите фактори в развитието на пневмонии.  

 

Витамин С от ацерола
Есенциален нутриент, който човешкият организъм не може да синтезира и поради това трябва да се набавя с диетата. Тъй като взема участие в поддържането на вродения и придобит имунитет, много от тежките инфекции се развиват на фона на неговия дефицит.

Витамин С поддържа бариерната функция на кожата и лигавиците, затруднява проникването на патогените и намалява риска от респираторни заболявания.

Натуралният витамин С от плодовете на ацерола (Malpighia glabra) в Zink Histidin DIREKT се отличава с много по-висока степен на усвояване от Л-аскорбиновата киселина и има силно укрепващ имунната система ефект. 

 

Zink Histidin DIREKT се предлага под формата на малки сашета, удобни за носене винаги и навсякъде. Приемат се лесно – просто изсипете 1 саше директно върху езика и изчакайте до пълното му разтваряне.

 

 

Състав:

Изомалтулоза*, инулин, прах от ацерола (плод)  5,6%; съдържащ 17% витамин С), ксилитол, фруктоза, Л-Aскорбинова киселина, Л-Хистидин, лимонов сок на прах, цинк цитрат, естествен аромат (портокал, грейпфрут), освобождаващ агент: калциев фосфат, магнезиеви соли на мастни киселини.

 

Начин на употреба:

По 1 саше дневно , директно върху езика и оставете бавно да се разтвори, поне 2 часа преди хранене.