ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Immun Имун Комплекс Форте (с ехинацея и цинк) х 150 мл

Barbel Drexel Immun Имун Комплекс Форте (с ехинацея и цинк) х 150 мл
Barbel Drexel Immun Имун Комплекс Форте (с ехинацея и цинк) х 150 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9279
51.60лв.
Купи

Barbel Drexel Immun Имун Комплекс Форте (с ехинацея и цинк)

Натурална течна формула, съчетаваща едни от най-ефективните природни съставки за стимулиране на имунната функция, поддържане на енергийните нива и защитата срещу стрес.

Immun Komplex forte съдържа екстракти от лечебните растения ехинацея, черен бъз, женшен и андрографис, витамини С и D3, цинк и минерален комплекс от червени водорасли. Комбинацията от тези биологично активни компоненти е особено полезна през студения сезон, както и в периодите на нервно напрежение и интензивни физически натоварвания, когато организмът се нуждае от стабилна подкрепа, за да се справи с агресивните външни влияния и умората.

 

Допринася за:

 

  • защитата срещу простуда и грип през есенно-зимните месеци;
  • поддържане нормалната функция на белите дробове‘;
  • намаляване на риска от вирусни и бактериални респираторни инфекции;
  • стимулиране на оздравителния процес при вече изявени симптоми на инфекция и ускоряване на възстановяването след тежко боледуване;
  • повишаване нивата на енергия и устойчивостта срещу стрес.
  • След консултация със специалист, Immun Komplex forte може да се комбинира с основното лечение или да се приема с цел ефективната подготовка на организма за студения сезон.

 

 

Състав:

Сироп от агаве, вода (левитирана по Hacheney), изомалтулоза*, L-аскорбинова киселина, силициев диоксид, минерали от морски водорасли /Lithothamnium calcareum/, сок от ехинацея на прах, екстракт от черен бъз, екстракт от женшен, натурални аромати, плодов сок от череша на прах, регулатор (цинково-глюкониев сок), сок от женско биле на прах, холекалциферол, екстракт от андрографис. 

 

 

Начин на употреба:

по 10 ml веднъж дневно, по време или след хранене. Може да разтворите във 100 ml вода или сок.