Бъбреци и уринарен тракт

Производители

Последни статии

Фортифай™Dual Action Уринарно здраве (пробиотик 20 млрд. активни пробиотици + 500 mg червена боровинка) х 60 V капс Преглед отблизо

Фортифай™ Dual Action Уринарно здраве (пробиотик 20 млрд. активни пробиотици + 500 mg червена боровинка) х 60 V капс

62,57 лв

1318

Описание:

Fortify™ Dual Action уринарно здраве допринася за поддържане нормалното състояние на вагиналната и уринарна микрофлора. Има пробиотични, антиинфекциозни и антиадхезивни свойства. Противодейства на прикрепването на  E.Coli и други патогенни бактерии към епитела на урогениталната лигавица и намалява появата на уроинфекции. Спомага за намаляване на неприятната вагинална миризма, паренето и сърбежа.

Високо концентрираният екстракт от червена боровинка е 100% плодов концентрат, извлечен от цели плодчета на биоактивна червена боровинка и стандартизиран до проантоцианидини. Той възпрепятства прикрепването на патогените към стените на пикочо-половите пътища и намалява възпалението.

Високите количества лактобацили (20 млрд. в капсула) насърчават деактивирането на болестотворните бактерии, гъбички и вируси – причинители на инфекции, и възпрепятстват растежа им.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Състав в 2 капсули:

 • Примадофилус® Fortify™: 163 mg        
  Патентована пробиотична смес
  Доставяща 20 млрд.CFU*
  *CFU – жизненоспособни  бактерии
  Lactobacillus plantarum (Lp-115)
  Lactobacillus acidophilus (La-14)
  Lactobacillus rhamnosus (HN001)
  Lactobacillus paracasei (LPC-37)
 • CranRx ®Биоактивна червена боровинка    500 mg      
  100% цял плод , стандартизирана до проантоцианидин (PACs)
 • Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Приложение:

Допринася за нормалното състояние на влагалищна микрофлора и ниво на Ph на вагиналната среда. Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половия и стомашно –чревния тракт.

Да се приемат по 2 капсули дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО