Бъбреци и уринарен тракт

Производители

Последни статии

Nature's Way Пресечка / Благословен трън (билка) 390 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Пресечка / Благословен трън (билка) 390 mg х 100 капсули

17,91 лв

1558

Nature's Way Пресечка / Благословен трън (билка) 390 mg 

Екстрактът от пресечка (благословен трън) е отлично средство за нормалното храносмилане и засилване на жлъчната секреция. Стимулира извеждането на излишните течности от тялото, тонизира и намалява чувството на отпадналост. Оказва лек успокояващ ефект върху централната нервна система. Регулира функциите на стомашно-чревния тракт и оказва положителен ефект върху процесите на храносмилане. Намалява подуването и образуването на газове в червата след консумация на тежки и мазни храни. Стимулирайки производството на жлъчка, допринася и за детоксикацията и регенерирането на черния дроб, в резултат от което той по-лесно може да изпълнява нормалните си функции. Възбужда апетита. Повишава диурезата и противодейства при задържане на течности от организма. Помага на тялото да изхвърли токсините, действа потогонно, укрепва организма. Облекчава симптомите на ПМС, включително болезнена менструация, главоболие, раздразнителност и др.

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Пресечка /Благословен трън  (стебло, лист, цвят): 780 mg    
  • Растителна капсула

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвообращението и централната нервна  система, както и за нормалното чувство на апетит.

Да се приемат по 2 капсули 3 пъти дневно,  за предпочитане с  храна.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО