Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Natural Factors Витамин В2 (Рибофлавин 5-фосфат) BioCoenzymated 50 mg x 30 капсули Преглед отблизо

Natural Factors Витамин В2 (Рибофлавин 5-фосфат) BioCoenzymated 50 mg x 30 капсули

21,00 лв

1100

Natural Factors витамин В2 (Рибофлавин 5-фосфат) BioCoenzymated 50 mg 

Описание:

Естествен продукт за поддържане нормалния статус на организма. В2, известен още като рибофлавин, е важен витамин, който е отговорен е за поддържането на здрави кръвни клетки, стимулира енергията, насърчава здравословния метаболизъм, предпазва от свободните радикали, важен е за растежа и развитието, поддържа кожата в добро състояние и др. Както всички останали В-витамини и той е водоразтворим, и трябва редовно да се доставя на организма чрез диетата.

Състав:

Хранителна добавка, 30 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Витамин В2: 50 mg          
  • микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), стеаринова киселина

Приложение:

Витамин В2 насърчава метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините, и на други витамини, поддържа антиоксидантния статус на организма, подпомага нормалното функциониране на нервната система и мозъка. Също така спомага за намаляване на умората и поддържане нормални нива на енергия и жизненост и благоприятства зрението и предпазва лещата от оксидативно увреждане.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО