Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Кава Кава (При тревожни състояния) 250 mg х 60 V капсули Преглед отблизо

Кава Кава (При тревожни състояния) 250 mg х 60 V капсули

41,35 лв

1152

Продуктът вече не е наличен

Описание:

Кава кава е източник на стандартизиран екстракт от кава кава. Стандартизираният до 30% кавалактони екстракт насърчава производството на невротрансмитерите, участващи в регулиране на настроението и усещането за релаксация, включително серотонин, допамин и норадреналин. Стандартизираният екстракт гарантира безопасен ефект и минимум странични ефекти!.

Кава кава успешно противодейства на тревожните симптоми и допринася за усещането на пълна релаксация и покой. Успокоява нервната система, свежда до минимум негативните ефекти на стреса и благоприятства нормалния сън. Благоприятства психичния фокус и помага за постигане на приятно спокойствие и освобождаване от натрапчивата тревожност. Намалява телесните симптоми като ускорен пулс, замаяност, световъртеж, болки в гърдите и др. Отпуска мускулите и има лек обезболяващ ефект.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Kavapure® Кава Кава екстракт            
  • Кава (piper methysticum) (корен): 250 mg     
  • Кавалактони ( 30 %): 75 mg 
  • Вегетарианска капсулата (въглехидратна гума [ целулоза ], пречистена вода,миркокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат ( лубрикант), силициев диоксид

Приложение:

Допринася за нормалното състояние на нервната система.

За възрастни да се приемат по 2 капсули дневно.

Забележка: Консултирайте се с лекар , ако използвате продукта повече от 6 месеца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО