Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Natural Factors Мелатонин 3 mg x 90 сублингвални таблетки Преглед отблизо

Natural Factors Мелатонин 3 mg x 90 сублингвални таблетки

10,07 лв

1202

Natural Factors Мелатонин 3 mg 

Мелатонин 3 mg съдържа мелатонин от неживотински източници, който по естествен път допринася за синхронизиране на биоритмите, регулиране на денонощния цикъл и нормализиране на съня. Компенсира недостига на мелатонин в тялото, настъпил в резултат от прекомерен стрес, напредване на възрастта, работа на смени, чести пътувания и дискомфорт от часовата разлика, и др.

Мелатонин 3 mg намалява времето, необходимо за заспиване, спомага за по-дълбокия и качествен сън и удължава неговата продължителност. Подпомага пълноценното протичане на всички фази на съня. Осигурява ефективно и безопасно възстановяване на ритъма сън – бодърстване.

Състав:

Хранителна добавка, 90 сублингвални таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Мелатонин: 3 mg                       
  • Монохидратна лактоза, микрокристална целулоза,  ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителен магнезиев стеарат (лубрикант).

Приложение: 

Допринася за поддържането  на нормалната  функция на съня.

Да се приемат от 1 до 3 таблетки вечер преди лягане. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.

Забележка:  Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО