Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

САМ-е (при депресивни настроения и апатия) 200 mg х 30 таблетки Преглед отблизо

САМ-е (при депресивни настроения и апатия) 200 mg х 30 таблетки

60,35 лв

1238

Описание:

САМ-е  допринася за увеличаване нивата на серотонин, допамин, фосфатидилсерин и други мозъчни химикали и невротрансмитери, отговорни за усещането за спокойствие, доброто настроение, спокойния сън и др. Клиничните изследвания, направени през последните няколко години показват, че S-аденозил-L-метионин (SAMe), повишава настроението и има положителен ефект върху поведението. Подпомага възстановяването на нервната система при емоционален дисбаланс. Спомага за намаляване на психическата умора и съдейства за повишаване на тонуса. Природен антидепресант. Не води до страничните ефекти, които повечето отпускани с рецепта лекарства предизвикват. Има положително въздействие и върху познавателните способности, поведението и предпазването на мозъка от стресови фактори. Облекчава безсънието и състоянията на тревожност, хроничен стрес и умора. Подпомага увеличаването на психическата енергия и устойчивост.

САМ-е допринася за поддържане нормалното функциониране на ставите, спомага за облекчаването на болката и противодейства на възпалителните процеси. Редуцира зачервяванията и подуването.

Състав:

Хранителна добавка, 30 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • S-Аденозил-L-Метионин (SAMe): 200 mg       
    (от  400 mg S-Аденозил-L-Метионин дисулфат тозилат)

Приложение:  

Допринася за нормалното състояние на нервната система, съня и ставите.

За нервна система: Да се приемат от 1 до 4 таблетки 2 пъти дневно.

За опорно-двигателния апарат: Да се приемат от 1 до 3 таблетки 2 пъти дневно.

САМ-е трябва да се приема на празен стомах!

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако приемате антидепресанти или страдате от биполярно разстройство се консултирайте с лекар.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО