Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Мелатонин 2,5 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Мелатонин 2,5 mg х 100 таблетки

14,96 лв

1523

Nature's Way Мелатонин 2,5 mg

Мелатонин 2,5 mg e висококачествен продукт със съдържание на 2,5 mg мелатонин във всяка капсула. Насърчава възстановяването на нормалния биологичен ритъм, без да предизвиква сънливост или други нежелани ефекти през деня.  Подпомага настъпването на нормалния сън по естествен начин. Допринася за скъсяване на времето, необходимо за заспиване, има положителен ефект върху качеството на съня и спомага за намаляване на събужданията през нощта или в твърде ранните сутрешни часове. Тъй като той е хормон, който естествено се произвежда в тялото, приемът му не води до пристрастяване.

Състав:

Хранителна добавка, 100 таблетки с глазура. Всяка таблетка съдържа: 

  • Мелатонин: 2.5 mg   
  • Сорбитол, магнезиев стеарат, аромат на страстниче

Приложение:

Допринася за нормалната функция на съня.

За възрастни: поставете 1 таблетка под езика и изчакайте да се разтвори. За оптимални резултати, приемайте непосредствено преди лягане. В отделни случаи е достатъчна и половин таблетка.

Забележка: Мелатонинът е под формата на таблетки с глазура, които се поставят под езика за бърза абсорбация. Не съдържа витамин В6, който може да доведе до смущения в съня, ако се приема късно вечер.  Не шофирайте и не оперирайте с машини, докато употребявате този продукт. Не се препоръчва за лица под 18 год. , за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО