Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Nature's Way Ниацинамид 500 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Ниацинамид 500 mg x 100 капсули

19,21 лв

1546

Nature's Way Ниацинамид (витамин В3, непредизвикващ зачервяване ) 500 mg 

Ниацин и ниацинамид са форми на В3 – витамин, жизненоважен за нервната система и метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Среща се в различни храни като месо, риба, мляко, яйца, зеленолистни зеленчуци, бобови растения и др.

Ниацинамид насърчава правилния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини. Подпомага мозъчната функция и нормалната дейност на нервната система. Може да намали риска от диабет тип 1. Допринася за облекчение на симптомите при артрит – насърчава мобилността на ставите и може да намали необходимостта от нестероидни противовъзпалителни лекарства. Благодарение на противовъзпалителните си свойства, е ефективен при акне и розацея. Облекчава симптомите при тревожност. Има мускулно релаксиращи и хипнотични ефекти.

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Ниацин (ниацинамид): 500 mg
  • Желатинова капсула, целулоза, магнезиев стеарат)

Приложение:

Допринася за нормално функциониране на нервната система, както и за нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.

Да се приема по 1 капсула дневно за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО