Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Nature's Way Холин 500 mg x 100 таблетки Преглед отблизо

Nature's Way Холин 500 mg x 100 таблетки

36,04 лв

1653

Nature's Way Холин 500 mg 

Холинът е водоразтворимо хранително вещество, важно за функцията на черния дроб, поддържане дейността на мозъка и нервната система, мускулите, енергийните нива и здравословния метаболизъм. Холинът е предшественик на фосфатидихолин –  съединение, съставляващо структурния компонент на мазнините и срещащо се в различни видове храни, естествен източник на мазнини. Участва в процеса на метилиране, който се използва за създаване на ДНК, сигнализацията чрез нервни импулси и детоксикацията. Също така е важен за функционирането на ключовия невротрансмитер ацетилхолин, активен участник в комуникацията между невроните.

Състав:

Хранителна добавка, 100 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Холин (холин битартарат): 500 mg
  • Калории: 5  
  • Общо въглехидрати: 1 g 
  • Целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина, полидекстроза, титаниев диоксид (цвят), рибофлавин (цвят), талк, малтодекстрин, средноверижни триглицериди.

Приложение:  

Допринася за нормалното предаване на нервните импулси от мозъка през централата нервна система, както  и за нормалния метаболизъм на холестерола.

Да се приема по 1 таблетка дневно за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО