Безсъние и стрес

Производители

Последни статии

Предпазва организма от неблагоприятните последствия на оксидативния стрес, предизвикани от прекомерен стрес, умствено и психичес Преглед отблизо

Nature's Way Куркума 500 mg x 60 таблетки

73,74 лв

1681

Nature's Way Куркума 500 mg

Куркума оказва мощна антиоксидантна защита на клетките. Предпазва организма от неблагоприятните последствия на оксидативния стрес, предизвикани от прекомерен стрес, умствено и психическо изтощение, лошо хранене, тютюнопушене и злоупотреба с алкохол, прием на лекарства, замърсена околна среда и др. Намалява умората и отпадналостта, и допринася за предпазването на здравите клетки от увреждане. Благодарение на силно изразените си антиоксидантни свойства, допринася за ускоряването на метаболизма, редукцията на теглото и изчистването на организма от токсините и шлаките. Стимулира храносмилането и подпомага дейността на дебелото черво. Допринася за поддържане на нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и понижаване нивата на „лошия” холестерол.

Състав:

Хранителна добавка, 60 таблети. Всяка таблетка съдържа:

  • Куркума (Екстракт  от корен, 95% куркуминоиди (475 mg)):  500 mg 
  • Целулоза, стеаринова киселина, малтодекстрин Органик, слънчогледов лецитин Органик, Гуар Гум Органик

Приложение:

Естествен антиоксидант и антибиотик.  Мощно противотуморно и противовъзпалително действие. Увеличава синтеза на жлъчната киселина. Регулира обмяната на веществата. Понижава холестерола.

Да се приема по 1 таблета 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО