ПРОДУКТИ
Кошница

Bioderma Photoderm Bronz Слънцезащитно сухо олио SPF30 200 мл

Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 сухо олио 200мл
Bioderma Photoderm Bronz Слънцезащитно сухо олио SPF30 200 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2577
53.10лв.
Купи

Bioderma Photoderm Bronz Слънцезащитно сухо олио SPF30 200 мл

Биодерма Фотодерм Бронз е под формата на сухо олио, което осигу­ря­ва високо ниво на си­гурност с много голяма степен на за­щи­та на кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи. Продуктът е съ­че­та­ние от не­мазна, не­лепка­ва и проз­рачна консистенция. Стимулира, увеличава и запазва за по-дълго ес­тестве­ния тен. Обогатен с Витамин Е, който създава протекция на клетките, благодарение антиоксидантните, противовъзпалителните и фотозащитните си свойства. Биодерма Фотодерм Бронз Сухо Олио SPF 30 е с висока поносимост от кожата. Не съдържа алкохол, не изсушава кожата и е водоустойчив. Може да се ползва за тяло и за лице. CELLULAR BIOPROTECTION е специален патент на Bioderma, който е част от съдържанието на продукта.

 

Състав:

 DICAPRYLYL ETHER, HOMOSALATE, D I BUTYL ADIPAT E , DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, OLEOYL TYROSINE, TOCOPHERYL ACETATE, LUFFA CYLINDRICA SEED OIL, OLEIC ACID, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 658]

 

Начин на употреба:

Нане­се­те Биодерма Фотодерм Бронз Сухо Олио SPF 30 равно­мерно и обил­но преди из­ла­га­не на слън­це (с на­ма­ля­ва­не ко­ли­чество­то на продукта върху ко­жа­та, на­ма­ля­ва ни­во­то на за­щи­та). Нана­сяйте често и ви­на­ги след плува­не, избърсва­не с кърпа или спорт.