ПРОДУКТИ
Кошница

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ златист Слънцезащита 40мл

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ златист 40мл
Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ златист Слънцезащита 40мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2556
44.65лв.
Купи

Bioderma Photoderm Nude Touch Слънцезащита с ефект на непокрита кожа, цвят златист SPF50+

Комбинираната към мазна кожа може да страда от лезии като тъмни петна, белези или червени петна. По време на излагане на слънце тези кожни състояние се вобострят. Тъмните петна изглеждат още по-тъмни, порите са по-видими, а червените петна се връщат с пълна сила.

Photoderm NUDE Touch SPF50+ е подходящ за КОМБИНИРАНА ДО МАЗНА КОЖА:

 Предпазва от UVB и UVA лъчи и видимата светлина със100% минерални слънцезащитни филтри. Освен това, вместо да претоварва кожата с филтриSUN ACTIVE DEFENSE подсилва способността на кожата за самозащита срещу биологичните въздействия на UVA. Високотехнологичната слънцезащита съчетава UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да помогне за поддържането на дълготрайна грижа за нейното здраве под слънцето.

 Ултра лека текстура, завършек с ефект на пудра:
- При нанасяне летливите агенти се изпаряват, създавайки изключително лека формула.
- Коприненото нанасяне позволява на пигментите и филтрите да се разпределят равномерно по кожата за перфектно защитен и равномерен тен силен>.
Хидратиращите агенти проникват в повърхностните слоеве на кожата, като създават матово покритие.
 

Патентът Fluidactiv™ в комбинация с Capryloyl Glycine регулира количеството икачеството на себума, произвеждан ден след ден и по този начин предотвратява появата на несъвършенства.За да отговаря идеално на комбинацията към нуждите на мазната кожа, салициловата киселина изглажда текстурата на кожата иподсилва блясъка на тена .