ПРОДУКТИ
Кошница

БАБИНИ ЗЪБИ С МАГАРЕШКО МЛЯКО КАПС. Х 60

БАБИНИ ЗЪБИ С МАГАРЕШКО МЛЯКО КАПС. Х 60
НОВО
БАБИНИ ЗЪБИ С МАГАРЕШКО МЛЯКО КАПС. Х 60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: c2
22.99лв.
Купи

 + Цинк: допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта


Състав: Бабини зъби (Tribulus terrestris L., плод, пудра), Желатин (капсула), Магарешко мляко (екстракт), Цинк (Цинк цитрат).

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно с 200мл вода по време на хранене.
 

Съдържание в дневна доза (2 капсули) 

Бабини зъби - 400 мг

Магарешко мляко - 100 мг

Цинк - 10 мг

 

Бабини зъби с Магарешко мляко е хранителна добавка, съдържаща специално подбран комплекс от натурални съставки. Тя допринася за подобряване на сексуалната функция, за поддържане нормални нива на тестостерон и нормална функция на простатата. Използва се активно от спортисти и атлети като естествена подкрепа на мускулния растеж. 

Как действат активните съставки:

Бабини зъби /Тrіbuluѕ Теrrеѕtrіѕ/  подпомага по естествен път синтеза на тестостерон при мъжете, а оттам се увеличава либидото и сексуалната издръжливост, увеличава се ерекцията, подпомага се качеството и честотата на сексуалната активност. Билката се използва широко и от спортисти, защото помага за растежа на мускулите.  

Билката е богата нa cтepoидни caпoнини, aлĸaлoиди, флaвoнoиди, глиĸoзoди и pyтин. Пoдпoмaгa пo ecтecтвeн път cинтeзa нa тecтocтepoн пpи мъжeтe, a oттaм се увеличава и либидoтo и ceкcyaлнaтa издpъжливocт, yдължaвa ce epeкциятa, пoдпомага се кaчecтвoтo и чecтoтaтa нa пoлoвия aкт. Спомага при импотентност. Блогоприятно при хипертрофия на простатата, при пясък и камъни в бъбреците. Спомага за pacтeжa нa мycĸyлитe. Имeннo зaтoвa билĸaтa ce изпoлзвa и oт aĸтивнитe cпopтиcти. Baжнo e дa ce знae, чe caмo бългapcĸият Тrіbuluѕ Теrrеѕtrіѕ имa тeзи ĸaчecтвa, зa paзлиĸa oт ĸитaйcĸитe и индийcĸитe cи cъбpaтя. Toвa ce дължи нa peдицa пpичини - peлeф, нaчин и вpeмe нa бpaнe, paзличeн фитoxимичeн cъcтaв.

Магарешко мляко

Хранителните стойности на магарешкото мляко го нареждат сред най-ценните млека. Съставът и качествата му са подобни на майчината кърма.

То осигурява на организма витамини (Вит.A, В1, В2, В6, С, D), Омега-3 и Омег-6 мастни киселини, ензими, антиоксиданти, минерали и биологично активни вещества

Магарешкото мляко съдържа по-малко мазнини от кравето мляко и повече Вит.D. Наличието на въглехидрати се дължи основно на съдържанието на лактоза. Лактозата подпомага пълноценното усвояване на калция, важен за здравето на костите.

БАБИНИ ЗЪБИ С МАГАРЕШКО МЛЯКО КАПС. Х 60 

Важен факт за магарешкото мляко е, че съдържа много малко количество казеин в сравнение с други млека. Това го прави подходящ за деца и възрастни, които са алергични към казеина в млечните продукти. Италианско изследване сред деца с алергия към млякото потвърждават, че консумацията на магарешко мляко не предизвиква алергична реакция при тях. Но учените предупреждават, че е необходима и консултация с личен лекар, защото все пак то съдържа следи от казеин и при хора със силно изразена непоносимост би могло да се получи алергична реакция.

Магарешкото мляко е богато на лактоза, антибактериални ензими и антиалергични съединения.

Магарешкото мляко подобрява и възстановява чревната микрофлора.

Магарешкото мляко е силен имуностимулант.

Магарешкото мляко съдържа активни ензими и редки протеини, участващи в биосинтеза на колаген. Качество ценено и използвано още от древността.


Цинкът допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство