ПРОДУКТИ
Кошница

BioSil® On Your Game за стави, тъкани и хрущяли

BioSil® On Your Game  вег. капс. x30
-10 %
BioSil® On Your Game за стави, тъкани и хрущяли
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7529
Промоцията приключва след:
Дни
Часа
Мин
Сек
56.52лв.
62.80лв.
Купи

BioSil® On Your Game за стави, тъкани и хрущяли

Високоефективен продукт подпомагащ нормалното състояние на ставите, тъканите и хрущялите, и допринасящ за самостоятелното образуване на колаген от организма.

 

Основни ползи:

  • Допринася за поддържане и възстановяване на комфорта, гъвкавостта и подвижността на ставите.
  • Съдейства за облекчаване на болката в ставите и хрущялите.
  • Спомага за намаляване на сковаността в колянната става при движение.

 

Ставите свързват костите в човешкия организъм. Те контролират всяко направено движение – от вдигането на тежести до движението на малкия пръст. За да функционират правилно трябва да са здрави и гъвкави.

Колагенът е най-важният компонент на ставния хрущял, сухожилията и връзките. Не е изненадващо, че треньорите и лекарите на професионалните спортисти му обръщат специално внимание, както при профилактика, така и при рехабилитация.

По време на физическа активност, като например тренировка, голямата мускулна маса оказва силен натиск върху ставите. Ролята на BioSil® On Your Game е да помогне както на активно спортуващите, така и на всички останали за редуциране на дискомфорта в ставите, хрущялите и сухожилията.

BioSil® On Your Game е първокласен, естествен продукт специално създаден за мъже. Това е първият продукт, който атакува първопричината за проблемите със ставите, а не просто да облекчава симптомите. Това е благодарение на уникалната му формула съдържаща патентован комплекс от силиций (холин стабилизирана ортосилициева киселина), която насърчава естественото образуване на колаген в организма. Основната разлика между BioSil® On Your Game и приема на колаген под формата на капсули, таблетки или пудра е, че тази иновативна формула стимулира организма до го създава сам. Клинични изследвания са констатирали, че по този начин по-лесно се намалява болката и дискомфорта в ставите, увеличава се гъвкавостта им и обхвата на движение. 

При проведено двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично проучване при мъже с остеоартрит на коляното, след 12 седмици се забелязва 48% намаляване на болката, 48% намаляване на сковаността и 41% подобряване на подвижността. А след 1 година се наблюдава повишаване на костната плътност с 2%.

Друг положителен ефект на BioSil® On Your Game, е че стимулирайки образуването на колаген, допринася за по-гъста коса, нечупливи нокти и намаляване на бръчките и фините линии.

Естествената формула без изкуствени подсладители, оцветители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, глутен или ГМО е подходяща за вегани и вегетарианци за прием за дълъг период от време и без проблем може да се комбинира с други хранителни добавки и лекарства.  

През 2017 година специализираното издание за здравословен начин на живот Delicious Living избра BioSil® On Your Game за „Най-добър продукт за здрави стави” на годишните си награди – „Най-добра хранителна добавка”.

 

Състав:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Силиций (холин стабилизирана ортосилициева киселина)5 mg10 mg
Холин (холинов хлорид)100 mg200 mg

 

Микрокристална целулоза, пречистена вода, растителна капсула (хидроксипропил целулоза).

 

Начин на употреба:

За възрастни: по 1 капсула 1-2 пъти дневно.