ПРОДУКТИ
Кошница

BISMUTHUM CH 9

BISMUTHUM CH 9
BISMUTHUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6001
4.70лв.
Купи

BISMUTHUM CH 9

Хомеопатията е терапевтичен метод, който се основава на принципа на ПОДОБИЕТО - подобие, което съществува между токсичното действие на дадено вещество и неговите терапевтични възможности.

Хомеопатията се прилага както при кърмачета, деца, бременни, така и при възрастни. Ефикасността на лечението не зависи от възрастта. Тя позволява да се лекуват голям брой заболявания, срещани в ежедневието - като например алергии през различните сезони, рецидивиращи УНГ заболявания, грип и грипоподобни състояния, някои нарушения от страна на нервната система, кожни, стомашно-чревни, гинекологични и други заболявания.

Хомеопатията действа като стимулира естествените защитни механизми на организма. Тя има бързо действие при острите заболявания (грип, ринофарингити и други).

За лечение на раздразнения и възпаления ма храносмилателния тракт е основното преназначение на Bismutum. Използва се също при депресии, главоболие, зъбобол, обложен език,метален вкус, гадене,парене и болки в стомаха, дразнене след злоупотреба с алкохол, гастрит, диария.

Състав:

бисмут. Помощни вещества: захароза, лактоза. 20 гранули, или 4 приема по 5 гранули, съдържат 1 грам захар.

Начин на употреба:

Дозировката на всеки хомеопатичен продукт се определя от лекар - хомеопат съобразно естеството на заболяването и индивидуалните клинични прояви.