Болно гърло

Производители

Последни статии

Гелоривойс classic Преглед отблизо

Гелоривойс classic

11,37 лв

1758

ГелоРивойс таблетки за гърло осигуряват ефективна защита на лигавицата на устата и гърлото, която може да бъде раздразнена от редица фактори, включващи:

  • пренапрягане на гласа;
  • нарушено носно дишане (например поради настинка);
  • сух въздух поради използването на отоплителни или климатични системи;
  • поленова алергия (сенна хрема);
  • тютюнопушене.

Тези фактори могат да предизвикат пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, което води до болки в гърлото. Друго последствие от сухотата и дразненето на лигавицата на устата и гърлото може да бъде непродуктивна суха кашлица.

ГелоРивойс таблетки за гърло осигурява покритие, което предпазва лигавиците от допълнително дразнене.

Начин на действие:

Когато се разтворят таблетките ГелоРивойс формират специален хидрогелен комплекс, който съдържа хиалуронова киселина. Този комплекс прилепва добре по лигавицата, където формира предпазващ филм върху раздразнените участъци. Поради своето специално съдържание на минерали и лек ефервесцентен ефект, таблетките за смучене стимулират слюноотделянето. Това е много важно за осигуряване на доброто разпределение на хидрогелния комплекс в устата и областта на гърлото.

Раздразнените области могат да се регенерират и по този начин да се облекчат симптомите като пресипналост, дразнене в гърлото, сухота на лигавицата, които водят до болки в гърлото. ГелоРивойс таблетки за гърло имат приятен мек вкус на череша и ментол. 

 

Приложение:

Можете да смучете по 1 таблетка ГелоРивойс няколко пъти дневно, според състоянието си, например на всеки 2-3 часа.

Максимум до 6 таблетки дневно могат да бъдат използвани. 

Препоръчително е таблетките да се вземат след храна.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО