Болно гърло

Производители

Последни статии

САЛВИГОЛ за възрастни х 30тб. АБОКА Преглед отблизо

САЛВИГОЛ за възрастни х 30тб. АБОКА

10,36 лв

2110

Продуктът вече не е наличен

SALVIGOL / САЛВИГОЛ х30 таблетки за смучене от Aboca таблети са специално медицинско изделие, предназначено за лечението на възпалено гърло. Те осигуряват защитен пласт, който прилепва по лигавицата.

САЛВИГОЛ за възрастни х 30тб. АБОКА блокира контакта с външни агенти, като хидратира и успокоява гърлото и облекчава възпаленията, причинени от сухота, парене, болка и затруднено поглъщане. В резултат на това, Salvigol облекчава симптомите на възпалено гърло, които се срещат при заболявания като фарингит и тонзилит. Благодарение на защитното си действие, таблетките се препоръчват и за хора, изложени на външни влияния като ниски температури, дим, смог, прах. Имат приятен вкус на мента и канела.
 

Състав:

Таблетките на Салвигол имат в състава си:

Екстракт от листа на Салвия (получен чрез студено сушене), дехидратиран гел от листа на Алое Вера, екстракт от мирха (получен чрез студено сушене), тръстикова захар, инулин от цикория, мед. Есенциални масла от мента и канела. Комбинираното действие на растителните полизахариди от Salvidol 2 - LMF и от дехидратирания гел от Алое Вера, обединено с това от смолите от Мирта, формират защитен слой над засегнатите части. Есенциалните масла от мента и канела допринасят за незабавен охлаждащ и успокояващ ефект.
 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО