Болно гърло

Производители

Последни статии

САЛВИГОЛ ПЕДИАТРИК х 30тб. АБОКА Преглед отблизо

САЛВИГОЛ ПЕДИАТРИК х 30тб. АБОКА

10,36 лв

2111

Продуктът вече не е наличен

САЛВИГОЛ ПЕДИАТРИК / SALVIGOL PEDIATRIC х30 таблетки на Aboca е продукт, който служи за лечение на раздразнено гърло, като образува защитен мукоадхезивен слой с бариерен ефект и по този начин ограничава контакта с външни агенти, като оказва рехидратиращо и успокояващо действие върху лигавицата. Облекчава дискомфорта от дразненето, като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане. 

САЛВИГОЛ ПЕДИАТРИК х 30тб. АБОКА облекчава болката в гърлото - един симптом на раздразнено гърло, който винаги присъства при фарингити и тонзилити. Комбинираното действие на съдържащите се в Salvidol 2-LMF растителни полизахариди и гела от алое вера, в съчетание със смолите от смирна, води до образуване на защитен слой по третираните участъци и създава бариерен ефект. Етеричните масла, присъстващи във формите спрей и таблетки (с вкус на мента/канела), осигуряват незабавен охлаждащ ефект. Salvigol, благодарение на своето защитно действие, освен това се препоръчва за хора, изложени на въздействието на неблагоприятни външни агенти като студ, дим, смог и прах. Съдържа съставки от биологично земеделие и е получен изключително от растителни функционални вещества чрез иновативни процеси на извличане и концентрация, които запазват целостта на фитокомплекса и гарантират 100% натурално съдържание. Специфичен адювант със защитно действие при раздразнено гърло, облекчава свързаните с него симптоми като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.
 

 

Състав:

 

Тръстикова захар, инулин от корен на цикория, лиофилизиран пчелен мед, мултифракционен лиофилизиран екстракт от градински чай листа, дехидратира гел от листа на алое вера, лиофилизиран екстракт от смирна, аромат на мента, етерични масла естествени аромати на :мента пиперита, канела.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО