Болно гърло

Производители

Последни статии

САЛВИГОЛ спрей 30мл. АБОКА Преглед отблизо

САЛВИГОЛ спрей 30мл. АБОКА

13,04 лв

2112

САЛВИГОЛ Спрей / SALVIGOL Spray x 30мл на Aboca е специален продукт за лечението на възпалено гърло, включително сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.

САЛВИГОЛ спрей 30мл. АБОКА облекчава симптомите на възпалено гърло, които се срещат при заболявания като фарингит и тонзилит. Благодарение на защитното си действие, Салвигол Спрей също се препоръчва и за хора, изложени на външни влияния като ниски температури, смог, прах и дим. Затова при първи симптоми на болно гърло - първа помощ със Салвигол. Бързо облекчава симптомите на възпалено гърло - сухота, парене, болка и затруднено преглъщане. Под формата на лесен за използване спрей за гърло с удобен накрайник- само с 2 впръсквания се осигурява равномерно и правилно разпределение на активните съставки по устната и фарингеална лигавица, създавайки защитен филм на билкова основа. По този начин Salvigol блокира контакта с външни агенти, като хидратира и успокоява болката в гърлото. Представлява високоефективна комбинация от качествени натурални екстракти от най-добрите имуномодулатори сред билките - екстракт от Салвия, Алое Вера, Мирха, инулин и мед. И всичко това обогатено с есенциални масла от мента и канела. Поради 100 % натуралният си състав, Савигол спрей , може да се използва продължително време, без странични действия.
 

Състав:

Екстракт от листа на Салвия (получен чрез студено сушене), гел от листа на Алое Вера, екстракт от мирха (получен чрез студено сушене), тръстикова захар, инулин от цикория, мед. Есенциални масла от мента и канела.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО