ПРОДУКТИ
Кошница

Borola Борола Липибор капс. х 30

Липибор капс. х30 Борола
Borola Борола Липибор капс. х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3587
15.55лв.
Купи

Липибор - Борола

 

Хранителна добавка от Borola, която спомага за регулиране нивата на холестерол в кръвта до здравословни граници, благодарение на мощната си природна формула, съставена от три доказани, взаимно потенциращи се съставки - поликозанол, ниацин и бета-глюкан. Липибор не само понижава нивата на "лошия" холестерол (LDL), но същевременно с това повишава нивата на "добрия" холестерол (HDL), като това предпазва органзима от развитие на атеросклероза. Липибор предпазва от образуването на тромби и подобрява проводимостта на кръвоносните съдове, като същевременно с това повишава имунитета и общото здравословно състояние на организма. За най-добри резултати ви препоръчваме да комбинирате употребата на продукта с подходящ здравословен хранителен режим и с физическа активност. Съдържащите се висококачествени екстракти в Липибор са стандартизирани, което гарантира абсолютната ефективност, безопасност и клинична чистота на продукта.

 

Състав в 1 капсула:

  • Policosanol (Поликозанол) – 10mg
  • Niacin (Ниацин) – 10mg
  • Beta-glucan (Бета-глюкан) – 300mg

 

Начин на употреба:

Препоръчителната начална доза е 1 капсула по време на вечеря или  преди лягане, тъй като синтеза на холестерола е повишен през нощта.
Lipibor има положителен ефект върху контрола на холестерола още през първите 6-8 седмици на употреба. Ефектът може да настъпи и до 12 седмици. При необходимост дозата може да се увеличи – до 2 капусли дневно, приемани по 1 по време на обяд и вечеря.
Препоръчваме Lipibor да се приема, ако нивото на холестерола  надвишава 5.17 mmol/l. При нива на холестерола  между 5.17 – 6.20 mmol/l, по 1 капсула Lipibor дневно; ако нивото на холестерола е по-високо от 6.20 mmol/l, по 2 капсули дневно.