ПРОДУКТИ
Кошница

CARBO ANIMALIS CH 5

CARBO ANIMALIS CH 5
CARBO ANIMALIS CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6007
4.70лв.
Купи

CARBO ANIMALIS CH 5

Хомеопатичен препарат, който намира приложение при симптоми от страна на кожата. Карбо анималис 5СН в дерматологията е познат като средство за третиране на акне, розацеа, суха кожа, прилагано в допълненеие към диетични и хигиенни мерки. Освен това подобрява циркулацията на кръвта.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

пречистен животински въглен.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.