ПРОДУКТИ
Кошница

Catalyons Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Мед + Злато и Сребро спрей за нос х 30ml

Catalyons Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Мед + Злато и Сребро спрей за нос х 30ml
Catalyons Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Мед + Злато и Сребро спрей за нос х 30ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8398
29.43лв.
Купи

Catalyons Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Мед + Злато и Сребро спрей за нос срещу
ринофарингити

Натуропатичен спрей за нос, който облекчава възпалението в назалната лигавица и синусите, намалява секрета, отпушва носа, осигурява цялостен ефект на облекчение при дишане. Особено ефикасен е при хроничен ринусинуит, неподатлив на антибиотично лечение.

Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Спрей за нос Мед + Злато и Сребро осигурява цялостно действие чрез съдържанието си на колоидно сребро - 12 mg/L, което действа ефективно в комбинация с мед (меден карбонат) - 3 mg/L и колоидно злато - 0.3 mg/L. 


Как действа
Антибактериално – унищожава бактериите в назалната лигавица и синусите. Основната съставка на спрея – колоидно сребро, е способна да се справи с над 650 различни патогени, причиняващи множество заболявания.
Антиадхезивно – не позволява на бактериите да се прикрепят към стените на назалната лигавица и синусите
Потиска възпалението в засегнатата тъкан
Съдейства за оттичането на секрета
Успокоява разранената назална лигавица
Носи цялостно усещане за облекчение при дишане
 

Добавено действие
Йоните на златото и среброто разширяват спектъра на антимикробна активност на среброто и намаляват нужните дози от него. Медта съдейства за укрепването на клетъчните стени, а златото спомага за по-бързата регенерация на клетките на лигавицата.

 

За кого е предназначен
Cuivre Or Argent Nasal Spray/ Спрей за нос Мед + Злато и Сребро на лаборатория Catalyons e бързо и ефикасно средство за облекчаване на хремата и отпушване на носа при страдащите от грип и настинка, както и други състояния, свързани с възпаление на назалната лигавица. Предназначен е за хора, които са придобили резистентност към други медикаменти.


Свойства на ключовите съставки в продукта
Сребро
Колоидното сребро е известно с антибактериалните си, противовъзпалителни и антимикробни свойства още от Античността. Действието му често се сравнява с това на антибиотиците.

Сребърните катиони имат способността да се „прикачват“ към молекулните мембрани на вирусите и бактериите, като така неутрализират действието им. При това изключително бързо.

Микроскопичните частици сребро също така подобряват клетъчното окисляване, съдействат за успешния пренос на енергия из цялото тяло, повишават оттичането на течностите и лимфата и съдействат за изхвърлянето на токсините от организма.

Колоидното сребро на Laboratoire Catalyons е в дозировка 20 ppm, за да постигне най-добра ефективност, максимално достъпна за тялото. То остава ефективно и след края на срока на годност на продукта.

Злато
Още древните египтяни са използвали златни частици за прочистване на тялото, ума и духа. То е особено ефективно при дегенеративни състояния и органи, които трудно се поддават на процесите на регенерация – особено мозъка.

Оказва ползотворно влияние на контрола на емоциите и психическата стабилност. Носи доказани ползи при заболявания на ставите и мускулите, а също и съдейства за регенерацията на лигавиците и кожата.

Лаборатория Catalyons използва за продуктите си йонизираното колоидно злато, съдържащо само наночастици 24-каратово чисто злато.

Мед
Олиго-минералът мед е познат на хората още от дълбока древност, тъй като той оказва съществен принос за важните функции в организма. Той е катализатор, който активира над 100 ензима в тялото.

Наличието му е важно за предпазване на клетките от ефекта на оксидативен стрес, за поддържане на здрава съединителна тъкан, за нормалното функциониране на нервната система, за енергийния метаболизъм и транспортирането на желязо до клетките. 


Защо формулата му е особено ефективна
Каталионите – революционно откритие, обект на патент

Революционната йонизирана формула на лаборатория Catalyons, обект на патент, осигурява следните предимства на йонизираното колоидно сребро, злато и мед в състава на продукта

Използване на по-ниски дози с повишена ефективност
Повишена бионаличност
Без странични ефекти 

 

Състав:

Осмозна вода, колидно сребро, колоиден меден карбонат хидроксид, колоидно злато).

 

Начин на употреба:

Впръсквайте от 1 до 6 пъти дневно, във всяка ноздра.