ПРОДУКТИ
Кошница

Catalyons Zinc Cuivre/ Цинк + Мед х 500ml

Catalyons Zinc Cuivre/ Цинк + Мед х 500ml
Catalyons Zinc Cuivre/ Цинк + Мед х 500ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8412
51.11лв.
Купи

Catalyons Zinc Cuivre/ Цинк + Мед за кожа, коса и нокти

Подпомага имунното здраве и нормалното състояние на кожата, косата и ноктите. 

Висококачествена бионалична комбинация от цинк и мед с висока степен на усвояване на лаборатория Catalyons. Формулата съдържа цинк и мед и осмозна вода, без да включва вредни изкуствени добавки, консерванти, бисфеноли, фталати, алкохол, лактоза и глутен. Това прави продукта, подходящ и за хора с различни хранителни нетолерантности.

Защо е важен?
Този висококачествен продукт залага на традиционно признатите свойства на елементите цинк и мед. Комбинацията допринася за нормалното функциониране на имунната и нервната система, както и нормалния енергиен метаболизъм. Също така се използва и при функционални нарушения в пубертета при деца над 12 години, по време на менопауза, при ПМС, за поддържане и укрепване на съединителната тъкан, кожата и косата, както и срещу оксидативния стрес, тъй като защитава клетките.

Какво да очакваме?
Комбинацията от цинк и мед подпомага не само съединителната тъкан и осигурява висока антиоксидантна защита, но освен това подсилва имунитета, предпазва от грип и настинки, подпомага функцията на жлезите с вътрешна секреция и съдейства за поддържане на нормалните хормонални нива. И още:

    Способства за забавяне процесите на стареене;
    Спомага за по-бързото заздравяване на рани;
    Съдейства за хормоналния баланс;
    Благоприятства растежа;
    Грижи се за мускулите;
    Има противовъзпалителен ефект;
    Предпазва простатата от развитието на дегенеративни състояния;
    Подпомага сперматогенезата и по този начин повишава потентността;
    Осигурява нормално функциониране на нервната система и жлезите с вътрешна секреция;
    Подобрява храносмилането.

Кой има нужда?
Приемът на цинк намалява усвояването на мед в организма и това може да доведе до недостиг. Затова се препоръчва тези два елемента винаги да се приемат в комбинация.
Най-застрашени са мъжете над 75 години, бременните, жените в менопауза и юношите, които имат проблеми с растежа. Но също така дефицит може да се забележи и при хора, които не се хранят разнообразно – например вегани и вегетарианци, както и при работа в замърсена среда или силно ежедневно натоварване и стрес.
 

 

Състав:

 

Начин на употреба: