ПРОДУКТИ
Кошница

CHELIDONIUМ MAJUS CH 9

CHELIDONIUМ MAJUS CH 9
CHELIDONIUМ MAJUS CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6014
4.70лв.
Купи

CHELIDONIUМ MAJUS CH 9

Хомеопатичен препарат, който се използва при нарушения от страна на жлъчката, черния дроб и други. Хелидониум маюс 5СН се прпеоръчва при болки в жлъчния мехур, остър хепатит, жлъчни колики, жлъчни камъни, както и запек, мигрена. Спомага при болки в областта на дясното подребрие, преминаващи към гърба и долния ъгъл на дясната лопатка. Може да се използва при налеп по езика с жълтеникав цвят, гадене и горчив вкус в устата. Монопрепаратът на Боарон се препоръчва при обезцветяване на изпражненията и жълтеникаво оцветяване на конюнктивите и кожата. Главоболие (мигрена), основно вдясно.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

растителен състав - от билката Змийско мляко (жълтениче), приготвен от цялото растение в свежо състояние, откъснато по време на цъфтеж.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.