ПРОДУКТИ
Кошница

CHININUM SULFURICUM CH 9

CHININUM SULFURICUM CH 9
CHININUM SULFURICUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6016
4.70лв.
Купи

CHININUM SULFURICUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който се прилага в оториноларинологията и неврологията. Хининум сулфурикум 9СН е подходщ при шум в ушите и лицеви невралгии. Препаратът облекчава и състояния като фебрилен синдром с обилно изпотяване и болки в гърба с изразена периодичност, придружени от главоболие.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

получен от съединението хининов сулфат.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.