ПРОДУКТИ
Кошница

CINA CH 9

CINA CH 9
CINA CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6017
4.70лв.
Купи

CINA CH 9

Хомеопатичен продукт, който се използва при симптоми от страна на нервната и храносмилателната система. Цина 9СН се препоръчва за благоприятстване нормалните функции на зрителни, лицеви и дъвкателни нерви. Подпомага гладката мускулатура на храносмилателния тракт. Спомага при причинени от паразити болестни състояния, водещи до безсъние или промени в характера на детето, което не желае нежности, галене или докосване. Както и такива, които са причина за спазми на лицевата мускулатура, отначало едностранни, после генерализирани. Подпомагат справянето с чревни паразитози, предизвикващи общи смущения в резултат на: периодични коремни болки, евентуално с анорексия. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, приготвен от куркумов пелин, сем. Сложноцветни.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.