ПРОДУКТИ
Кошница

Clear Thinking х 40 капсули

Clear Thinking  х 40 капсули
Clear Thinking х 40 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8663
67.85лв.
Купи

Clear Thinking за памет и концентрация

представлява естествен, висококачествен продукт допринасящ за нормалното функциониране на мозъчната дейност.
 

Основни ползи:

 

  • Спомага за подобряване на паметта и съсредоточаването.
  • Влияе положително върху мисловната дейност, речта и възприятията.
  • Съдейства за увеличаване на работоспособността.
  • Намалява умората и повишава енергията.
  • Подпомага намаляването на стреса и спомага за релаксацията.


Clear Thinking на Nature’s Way съдържа екстракти от бакопа и ашваганда и цитиколин (CDP-холин) спомагащи за по-доброто функциониране на мозъка, повишаване на настроението и добрата памет.

Екстрактът от цяла билка бакопа е станданртизиран до 12% бакозиди и подпомага фокуса и концентрацията, спомага за по-лесното запаметяване на нова информация, допринася за формирането на спомените и оказва положително влияние върху логическото мислене. Бакозидите са стероидни сапонини, които са от съществено значение за нервната система.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® е стандартизиран и пречистен чрез патентована технология, благодарение на която са постигнати високи нива на биоактивните компоненти. Sensoril® е създаден от Natreon Inc. – лидер с 20 годишен опит в производството на висококачествени екстракти, извлечени от билки. Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® притежава GRAS статус. Наличието на GRAS статус гарантира безопасността и чистота на екстрактите.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® допринася за намаляване на безпокойството, редуциране на стреса, овладяване на депресията, подпомагане на фокуса и паметта, намаляване на умората и повишаване на енергията.

Цитиколин (CDP-холин) е патентован от японската компания Kyowa Hakko Bio Co LTD, като Cognizin®. За разлика от другите цитиколини, Cognizin® не е синтетично създаден, а чрез патентован процес на естествена ферментация. По този начин се гарантира високото качество, чистота и безопасността му. Клинични изследвания поведени от водещи експерти от Central Research Institute KIRIN потвърждават, че цитиколин (CDP-холин) Cognizin® допринася за подобряване на фокуса, паметта и съсредоточаването, насърчава синтеза на невротрансмитери в мозъка и подобрява настроението.

Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване, в което участват 100 здрави мъже и жени на възраст между 50 и 85 години за период от 12 седмици констатира значително подобряване на паметта и концентрацията им.


 

Състав:

Съставки:    В 1 капс.:    Дн. доза:
Бакопа
Екстракт (цяла билка),  станданртизиран до 12% бакозиди (18 mg)    150 mg    300 mg
Ашваганда (Sensoril®) Екстракт (корен и лист)    125 mg    250 mg
Цитиколин (CDP-холин (Cognizin®)    125 mg    250 mg

Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

 

Начин на употреба:

За възрастни: по 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.