Конфиденциалност

"М-Л Фарма" ООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни.

"М-Л Фарма" ООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

"М-Л Фарма" ООД може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликванията върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на директния маркетинг (своите и на ПАРТНЬОРИ).

С приемането на настоящите Общи условия, Вие се съгласява с обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг. Вие имате право да възразите срещу обработването на личните Ви данни за целите на директния маркетинг, като изпратите писмено съобщение до "М-Л Фарма" ООД на адрес: гр. Кърджали, ул. "Сан Стефано" № 1 или на e-mail:  info@mypharma.bg

Предоставяне на личните данни

"М-Л Фарма" ООД се ангажира да защитава личната информация, която споделяте с нас онлайн. Вие може напълно свободно и анонимно да разглеждате този сайт без необходимост от разкриване на лична информация. Сайтът отчита единствено общия броя посетители и профилите на техните браузъри с цел събиране на статистически данни и подобряване на интеракцията с потребителя. Ако желаете да направите поръчка, да се абонирате за нашия информационен бюлетин или да ни изпратите формуляр за контакти, ще се наложи доброволно да предоставите личните си данни като име, телефон, имейл и адрес за обратна връзка.

Лична информация

Това е информацията, която използваме, за да Ви идентифицираме като личност. Тя може да включва Вашето име, и-мейл, адрес и телефон. Ние събираме тази информация единствено, ако Вие доброволно я предоставите като направите поръчка през сайта или попълните формуляра за контакти.

Нелична информация

Това е информацията, която сама по себе си не идентифицира конкретен индивид. Ние събираме тази информация по няколко начина, включително, но не се ограничават до това как Вие използвате този сайт, например страниците, които сте посетили, честотата и продължителността на посещението Ви и Вашия IP адрес.

Бисквитки / Cookies

Бисквитката е малък файл, съдържащ низ от данни, който се поставя на компютъра Ви, когато посетите този сайт. При повторно посещение бисквитката позволява на сайта да разпознае Вашия браузър. Вие може да настроите браузъра си да отказва всички бисквитки или да Ви предупреждава, когато се поставя бисквитка. Моля, имайте предвид, че някои функции или услуги на сайта може да не функционират правилно без бисквитки.

Бисквитките може да запазват предпочитанията на потребителя и друга информация, но не могат да четат данни от твърдия диск или от бисквитки, създадени от други сайтове. Ние събираме информация от Вашите уеб сесии чрез използването на бисквитки, за да определим моделите на потребителски трафик, както и ефективността на навигационната структура на сайта.
Използване на информацията

Връзки към други сайтове

Този сайт може да съдържа връзки към други уеб сайтове, собственост на трети страни. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за политиката за конфиденциалност на тези сайтове. Ние насърчаваме нашите потребители да прочетат декларацията за поверителност на всеки уеб сайт, който събира тяхната лична информация.

Промени в настоящата декларация

Ако има промени или допълнения към условията на тази декларация за защита на личните данни, ние своевременно ще ги публикуваме тук. Насърчаваме Ви периодично да преглеждате този документ, за да сте осведомени как Вашата лична информация е защитена и използвана.