ПРОДУКТИ
Кошница

CROTON TIGLIUM CH 9

CROTON TIGLIUM CH 9
CROTON TIGLIUM CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6028
4.70лв.
Купи

CROTON TIGLIUM CH 9

Хомеопатичен препарат, който се използва при симптоматика от страна на коремни органи, кожа и при инфекциозни болести. Кротон тиглиум 9CH се препоръчва за благоприятстване състоянието на кожата при сърбеж, екземи, херпеси. Противодейства на екземи в областта на гениталиите и окосмената част на тялото. Може да се използва в случай на заразна вирусна болест, като варицела.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, получен от кротон.

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.