ПРОДУКТИ
Кошница

Cvetita Herbal Mounpine Max Маунпайн макс пинугенил екстракт от български шишарки 100мл.

Cvetita Herbal Mounpine Max Маунпайн макс пинугенил  екстракт от български шишарки 100мл.
Cvetita Herbal Mounpine Max Маунпайн макс пинугенил екстракт от български шишарки 100мл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10202
39.00лв.
Купи

Cvetita Herbal Mounpine Max Маунпайн макс пинугенил  екстракт от български шишарки 

Какво е Пинугенил ?
Пинугенил (pinus – gen – illness) екстракт от шишарки на Български алпийски клек е премиум – натурална – билкова съставка , екстрахирана от шишарките на Алпийски клек (PINUS MUGO), в строго определена фаза на развитие, през втората година на растежа им, като времето за събиране е около един месец. Формулата е открита, разработена и патентована от г-н Павлин Банков и е единствената такава на пазара.


От къде идва Пинугенил ?
Суровината за направата на Маунтайн Макс идва от една от най-красивите и стари планини в Европа, магическата Рила планина. Суровината е ръчно събрана в подножието на най-високият връх на Балканите, връх Мусала, на 2500м. надм. вис. Алпийският клек е естествено растящо иглолистно дърво, което в България расте над 2000м надм.вис., в защитени територии, екологично чисти и ограничени от човешко влияние райони, и при много сурови климатични условия. Специфичният климат в този регион е спомогнал и за по-високите стойности на хим. елементи, и на активните вещества, съдържащи се в Алпийския клек.


Какво съдържа Маунтайн Макс ?
Пинугенил е с уникален микс от активни съставки и много мощни антиоксиданти, които помагат на човешкото тяло да се бори по-активно срещу вредното влияние на околната среда, стреса и напрегнатият начин на живот. Неговите супер-антиоксидантни възможности укрепват стените на кръвоносните съдове и капилярите. Поддържа по-добро кръвообращение чрез предотвратяване на индуцираното стресово свиване на артериите и съсирване на кръвта. Антиоксидантите са група биохимични вещества, които съдействат на процесите в човешкия организъм, в борбата със свободните радикали – атоми или молекули, които се образуват като страничен ефект от окислителните процеси в организма и сериозно увреждат клетките. Антиоксидантите са нискомолекулни съединения, които се свързват със свободните радикали, за да обезвредят тяхното действие и така да намалят факторите, които биха довели до по-сериозни увреждания на клетките или заболяване. Те помагат за по-добро зрение и състояние на очната ябълка, като спомагат и за предотвратяване на заболявания като макулна дегенерация и катаракта.

 

 

Състав:

Пинугенил (екстракт от шишарки на Български алпийски клек (Pinusmugo), Етанол (18%), Пречистена вода.

 

 

 

 

Начин на употреба:

2 (два) пъти на ден по 2 (два)ml с храна.Този екстракт може да бъде разтворен във вода или плодов сок.

.