ПРОДУКТИ
Кошница

Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml

Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
Detoxadine® Nascent Iodine x 29.6 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9399
94.30лв.
Купи

Detoxadine® 

Сертифицирана органична добавка с йод
Хранителна добавка, 29,6 ml

Йодът е минерал, който е жизненонеобходим за правилното функциониране на щитовидната жлеза. От нея зависи обмяната на веществата на цялото тяло, костното здраве, имунният отговор, хормоналният баланс и метаболизма. Detoxadine® е органична йодна добавка, добита дълбото в земята. Няколко капки са достатъчни за да се набави необходимата дневна доза от йод.

Detoxadine® е сертифициран органичен йод, добит от йодни находища на 2100м. дълбочина. Подхранва щитовидната жлеза по-добре от всеки друг продукт. Всяка капка съдържа 650 µg йод в глицеринова основа за по-бързо усвояване. Като основен хранителен елемент за здрава щитовидна жлеза и балансирани хормони, йодът поддържа метаболизма бърз и енергийните нива високи. Необходимата дневна доза от хранитената добавка е 1960 µg.
Въпреки, че йодният дефицит като проблем е решен с йодирането на солта, милярди хора в световен мащаб страдат от липсата на такъв.

Ползи от приема на йод:

•    Нормалната функция на щитовидната жлеза
•    Балансира хормоните
•    Стимулира метаболизма

Основната функция на щитовидната жлеза е производството на три важни хормона – Тетрайодтиронин (Т4-неактивен хормон), Трийодтиронин (Т3-активен хормон) и калцитонин. Първите два хормона се отделят при наличието на достатъчно количество йод, който се набавя чрез храната. Те регулират процесите на обмяна на веществата в организма и ги поддържат в равновесие.
Наличието на по-ниско нколичество на хормони на щитовидната жлеза, води до забавяне на метаболизма.
При свръхколичество на отделяните тиреоидни хормони (хипертироидизъм), метаболизмът се ускорява. С течение на времето нелекуваното състояние на хиперфункция на щитовидната жлеза може да довеве до загуба на костна плътност и проблеми със сърдечния ритъм.
Затова е от изключителна важност да се приема необходимото дневно количество йод, за да се поддържат хормоните на щитовидната жлеза в баланс.

Detoxadine® активно спомага за синтезирането на нормалното количество от хормоните на щитовидната жлеза и по този начин ни поддържа здрави, концентрирани. Подобрява метаболизма и повишава енергийните нива в тялото. Също така детоксикира щитовидната жлеза и я предпазва от вредните въздействия на халогените флуорид, хлор и бром, които се съдържат основно в питейната вода.
Здравата ендокринна система означава добър сън, стабилни емоции и щастливо настроение. Като несвързан атом йод с електрически заряд, йодът в Detoxadine® се абсорбира изключително лесно от тялото.

 

Съставки:     (в 3 капки)         (дн.доза)
Йод                    1960 µg           1960 µg  
Растителен глицерин органик, тройно дестилирана биофотонна вода.
Не съдържа: Глутен, ГМО. Подходящ  за вегани. Не е тестван върху животни.
Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.
Забележка:  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. 
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Разклатете добре преди употреба.
По 3 капки дневно, с чаша вода.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Global Healing Center LLC, Houstan, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 29.6 ml