DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ABROTANUM D6 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ABROTANUM D6 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2116

DHU Abrotanum

ABROTANUM D6 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, съдържащ свежи филизи и листа на растението катраника. Абротанум повлиява благоприятно при смущения на храносмилането, заболявания на кръвоносните съдове и лимфната система, както и при хемороиди и ревматични оплаквания. Основните симптоми при които е подходящо приемането на Abrotanum са физическа слабост и умора след прекарано заболяване, отслабване въпреки наличието на силен апетит или така наречения - "вълчи глад", усещане за студ по пръстите на ръцете и краката (като замръзнали), синкавочервеникаво изменение на цвета на кожата като след студови увреждания. Хомеопатичния продукт е подходящ за самолечение при спешни случаи, предизвикани от въздействие на топлина или студ.


Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба на DHU Abrotanum D6 Абротанум x10 грама

 

> Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

 

> Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

> За деца: Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

 

• Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.


За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО