DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ACIDUM HYDROFLUOR D1000 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ACIDUM HYDROFLUOR D1000 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2120

DHU Acidum

ACIDUM HYDROFLUOR D1000 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, съдържащ разредена флуороводородна киселина, който спомага за облекчаването на заболявания на кожата и вените, както и слабост на съединителната тъкан. Ацидум хидрофлуорикум се препоръчва при безпокойство, припряно поведение с последващо изтощение. Също така когато теглото не се повишава, въпреки наличието на добър апетит. Флуороводородната киселина благоприятства при склонност към варикоза с възпаление на вените (флебит), болезнен цикатрикс с израстъци, усещане за сгорещяване със студени влажни ръце и стъпала. Хомеопатичния продукт е подходящ за самолечение при възпаление на сухожилните влагалища, "тенис лакът", възпаление на синовиалните торбички (бурсит), смущения в растежа на ноктите, гъбички на ноктите и възпаление на нокътното легло. DHU Acidum Hydrofluoricum e подходящ за овладяване на редица състояния, засягащи кожата, костите и съдовете.

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба на DHU Acidum hydrofluoricum D1000 Флуороводородна киселина x10 грама

 

> Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

 

> Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

> За деца: Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

 

• Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.


За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО