DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ACONITUM D30 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ACONITUM D30 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2133

DHU Aconitum

ACONITUM D30 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който спомага за облекчаването на нервната система и психиката и засилва имунната система. Аконитум, самакитка подобрява сърдечно-съдовата система, женските полови органи, както и облекчава състоянията на началната фаза при възпаления на различни органи, придружени с вдигане на висока температура. Основните симптоми при които е подходящо приемането на Aconitum са внезапно появяващи се симптоми като невралгични болки или висока температура, бледост на лицето, склонност към изпадане в безсъзнание, човек вярва, че е обречен да умре и панически атаки. Хомеопатичния продукт е подходящ за самолечение при състояния на страх и безпокойство, невралгични болки, лицева невралгия, тригеминална невралгия, болки в ушите, пресипналост, ларингит, простудни заболявания, сърдечни оплаквания, остро възпаление на пикочния мехур и пикочните пътища, синдром на неспокойните крака и полиневропатия.


Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба н DHU Аконитум D30 Аконитум x10 грама

 

> Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

 

> Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

> За деца: Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

 

• Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.


За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО