DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ARGENTUM NITRICUM D10 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ARGENTUM NITRICUM D10 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2162

DHU Argentum

ARGENTUM NITRICUM D10 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който спомага за облекчаване на симптомите при душевен дискомфорт, сърдечносъдови оплаквания, остри и хронични стомашно-чревни заболявания. Аргентум нитрикум или още познато като Сребърен нитрат е подходящо за самолечение при състояния на страх и безпокойство, "сценична треска", страх преди изпит, нарушение на концентрацията, повишена нервност, световъртеж, болест на Мениер газове (метеоризъм), подуване на корема, синдром на раздразнените черва. Основните симптоми при които е подходящо приемането на DHU Argentum nitricum са припряно поведение с голямо безпокойство, предварителни притеснения и страхове, като напр. "сценична треска", която се проявява като диария, често уриниране и сърдечни оплаквания.

Внимание:

Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба DHU Argentum nitricum D10 Аргентум нитрикум x10 грама

Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

За деца:Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

  Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.

За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО