DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ARNICA D1000 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ARNICA D1000 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2165

DHU Arnica

ARNICA D1000 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен продукт, който допринася за облекчаване на болка и бързото възстановяване при всякакъв вид наранявания, артериални и венозни заболявания, сърдечносъдови оплаквания, последици от инсулт, ревматични болки и кожни обриви. Основните симптоми при, които може да използвате хомеопатичния продукт на ДХУ са неспокоен, як и мускулест човек, иска да го оставят сам, високо кръвно налягане, нарушения на кръвообращението, последици от наранявания и съдови операции. Продукта е подходящ за самолечение на  шум в ушите (тинитус), болести на зъбите, повишено кръвно налягане (хипертония), нарушения на кръвообращението, възпаление на вените (флебит), болки при ишиас, херния на междупрешленните дискове, фрактури, наранявания на костите, ски злополука и оперативни интервенции. Арниката се използва за подпомагане на следоперативното заздравяване на рани. Нейното действие се дължи на включения комплекс от флавоноиди, каротеноидни пигменти, феноли и лактони. Пациентите, които имат нужда от арника са с усещане за мускулна умора, "твърдо" легло, за изтощение, смазване, натъртвания, отоци, охлузвания, притискане, контузии и др. Arnica се препоръчва и при черепно-мозъчна травма, както и при мозъчно сътресение след изписване от терапевт.


Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

Състав на DHU Arnica D1000 пипули x10 грама

 

> Планинска арника, Баранник.

> Изходен материал: Сухи части от корените на растението.

Начин на употреба на DHU Arnica D1000 пипули x10 грама

 

Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции - Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО