DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

ARSENICUM ALBUM D30 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

ARSENICUM ALBUM D30 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2170

DHU Arsenicum

ARSENICUM ALBUM D30 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, който спомага за облекчаване на симптомите при психични разстройства, невралгични болки, заболявания на дихателните пътища, на стомашно-чревния тракт, на кожата и на косата. Арсеникум албум или още познато като Бял арсен е подходящо за самолечение при състояния на страх и безпокойство, невралгични болки, тригеминална невралгия, заболявания на устната кухина, диария, стомашно-чревни инфекции, проблеми с косата. Основните симптоми при които е подходящо приемането на DHU Arsenicum album вътрешно безпокойство, състояния на страх, периодично възникващи състояния на пареща болка, също невралгични болки. Склонност към загуба на тегло, силно усещане за жажда, миризмата на храна предизвиква чувство на отвращение, диария с изхождане на вода и екстремни парещи болки в ануса.

 

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба DHU Arsenicum album D30 Арсеникум албум x10 грама

 

> Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

 

> Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

> За деца: Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

 

• Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.


За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО