DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

AURUM METALLICUM D1000 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

AURUM METALLICUM D1000 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2174

DHU Aurum

AURUM METALLICUM D1000 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, съдържащ силно разредено злато, който спомага за преодоляването на душевния дискомфорт, има благоприятно действие върху сърдечно-съдова система, също така облекчава симптомите при чернодробни заболявания, проблеми на простатата, миома и ревматизъм. Основните симптоми при които е подходящо приемането на Аурум металикум са набит ръст, тъмночервено лице, редуване на депресивно и агресивно поведение, страх от провал, световъртеж, пулсираща болка в главата, чувство на тежест в гърдите, усещане за стягане, "глад за въздух". Хомеопатичния продукт е подходящ за самолечение при душевно неразположение, унилост повишено кръвно налягане (хипертония) проблеми на простатата.

 

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Начин на употреба на DHU Aurum metallicum D1000 Аурум металикум x10 грама

 

> Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции: Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма.

 

Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

 

> Възрастни: При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

> За деца: Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава:

 

• Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули;
• деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули;
• деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули.


За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО