DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

BERBERIS D6 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

BERBERIS D6 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2194

DHU Berberis

BERBERIS D6 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, приготвен от екстракт от растението кисел трън. Берберис се препоръчва за благоприятно въздействие при жлъчни и бъбречни заболявания. Монопрепаратът е средство за прием в случаи на камъни в бъбреците, жлъчката, стимулиране обмяната на веществата, ревматични оплаквания. Има благопрятен ефект при чернодробни заболявания, подагра, екземи. Може да се прилага срещу лошо храносмилане. Подпомага доброто състояние при здравословни проблеми като розов лишей, псориазис, херпес и микози. Хомеопатичните лекарства представляват силно разредени субстанции на неорганични соли, минерали, растения, тъкани, отрови и др., които носят в себе си специфичното действие, характерно за веществото, от което са получени. Най-общо казано, действието на хомеопатичното лекарство се състои в подаването на сигнал към организма, който да мобилизира самооздравителните си сили на всички нива: умствено, емоционално и физическо.

 

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Състав на DHU Berberis D6 Берберис х10 грама.

 

Екстракт от Кисел трън.

Начин на употреба на DHU Berberis D6 Берберис х10 грама.

 

Препоръчителен прием:
За възрастни: взимайте по 10 глобули на всеки час, но не по-често от шест пъти на ден, до настъпване на подобрение. След това препаратът се приема 3 пъти дневно по 10 глобули.
За деца между 0 и 1 година – нека приемат по 3 глобули на всеки час, след видимо подобрение – 3 пъти дневно по 3 глобули.
За деца между 1 и 6 години – нека приемат по 5 глобули на всеки час, след видимо подобрение - 3 пъти дневно по 5 глобули Берберис
За деца между 6 и 12 години – нека приемат по 7 глобули на всеки час, след видимо подобрение - 3 пъти дневно по 7 глобули

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО