DHU - монопродукти

Производители

Последни статии

BORAX D6 GLOB 10G VW BG Преглед отблизо

BORAX D6 GLOB 10G VW BG

9,25 лв

2197

DHU Borax

BORAX D6 GLOB 10G VW BG представлява хомеопатичен лекарствен продукт, приготвен от натриев борат. Боракс е монопрепарат за лечебно въздействие върху хронични и упорити заболявания. Препоръчва се за прием при рецидивиращи възпаления на лигавиците. Подпомага нормалната функция при кожни обриви и женски болести. Облекчава кожни обриви, себорея, акне, херпес. Може да се приема за противодействие на някои гъбични инфекции. Хомеопатичните лекарства представляват силно разредени субстанции на неорганични соли, минерали, растения, тъкани, отрови и др., които носят в себе си специфичното действие, характерно за веществото, от което са получени. Най-общо казано, действието на хомеопатичното лекарство се състои в подаването на сигнал към организма, който да мобилизира самооздравителните си сили на всички нива: умствено, емоционално и физическо.

 

Внимание:


Преди употреба прочетете листовката.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Състав на DHU Borax D6 Боракс х10 грама.

 

Натриев борат.

Начин на употреба на DHU Borax D6 Боракс х10 грама.

 

Препоръчителен прием:
За възрастни е първоначално по 10 глобули на всеки час, но максимум шест пъти дневно, и след това продуктът се приема 3 пъти дневно по 10 глобули.
За деца до 1 година – първоначално се дават по 3 глобули на всеки час, а след подобрение – 3 пъти дневно по 3 глобули.
За деца между 1-6 години – първоначално по 5 глобули на всеки час, а след подобрение - 3 пъти дневно по 5 глобули.
За деца между 6-12 години – нека приемат по 7 глобули на всеки час, след видимо подобрение - 3 пъти дневно по 7 глобули.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО