Добавки при диабет

Производители

Последни статии

Natural Factors Сминдух (семена) 500 mg х 90 капсули Преглед отблизо

Natural Factors Сминдух (семена) 500 mg х 90 капсули

29,80 лв

1246

Natural Factors Сминдух (семена) 500 mg

Освен като подправка, сминдухът има дълга история на употреба и като билково лекарство. Най-често се използва за увеличаване на млякото при кърмачки, срещу стомашно-чревни проблеми, при кашлица. Според много съвременни изследвания, сминдухът е полезен и за поддържане на захарния метаболизъм и намаляване на холестерола. Сминдух (семена) помага за:

  • функционирането на храносмилателната система. Намалява образуването на газове в червата, потиска болката и дискомфорта в стомаха, и намалява симптомите при стомашни киселини. Оказва благоприятно влияние върху обмяната на веществата и противодейства при запек.
  • може да се използва успешно за стимулиране на лактацията при кърмачки
  • действа като отхрачващо средство и облекчава симптомите при проблеми с горните дихателни пътища. Спомага за втечняване на натрупаната слуз, най-вече – онази в бронхиалните тръби, и оказва силно антисептично въздействие при белодробни инфекции.

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Сминдух (семена): 500 mg       
  • Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), кроскармелоза натрий, растителен магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение: 

Допринася за нормалната функция на обмяната на веществата и защитните сили на организма, за нормалната концентрация на кръвната захар и за нормалното чувство на апетит.

Да се приемат по 2 капсули  3 пъти на ден.

Забележка: Да не се използва по време на бременност.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО