ПРОДУКТИ
Кошница

DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml

DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
DOUBLE WOOD 5-HTP / 5- Хидрокситриптофан х 59.2 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10365
69.22лв.
Купи

5-HTP / 5-хидрокситриптофан e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.

5-HTP обикновено се използва като хранителна добавка, която помага за поддържането на здравословни нива на серотонин в организма. Подобрява качеството на съня и поддържа доброто настроение.

Какво е 5-хидрокситриптофан и как действа?

5-HTP е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда естествено. Тя е отговорна за повишаването на нивата на серотонин в мозъка. Тъй като този невротрансмитер помага за регулиране на настроението и поведението, 5-хидрокситриптофан има положителен ефект върху съня, настроението, апетита и усещането за болка. Ниските нива на серотонин се свързват с депресия, тревожност, нарушения на съня, увеличаване на телесната маса и други здравословни проблеми.

Здравословни ползи от приема на продукта

●    ПОДДЪРЖА НИВАТА НА СЕРОТОНИНА – 5-HTP повишава нивата на серотонин в тялото, което може да облекчи симптомите на депресия.

●    ПОДДЪРЖА ПОЗИТИВНОТО НАСТРОЕНИЕ - 5-HTP помага за поддържане на положително настроение и се бори със симптомите на стрес и тревожност.

●    МОЖЕ ДА ПОДПОМОГНЕ ОТСЛАБВАНЕТО - 5-HTP може да увеличи усещането за ситост, което ви помага да приемате по-малко хранителни вещества и като резултат от това да намалите телесната маса.

●    ПОДОБРЯВА СЪСТОЯНИЕТО ПРИ ФИБРОМИАЛГИЯ - 5-HTP може да подобри симптомите на фибромиалгия. Това е състояние, характеризиращо се с болка в мускулите и костите, както и обща слабост в целия организъм. Този ефект на хранителната добавка се дължи на способността ѝ да повишава нивата на серотонин в тялото.

●    МОЖЕ ДА ОБЛЕКЧИ СИМПТОМИТЕ НА МИГРЕНА - благодарение на ефекта си върху серотонина, 5-HTP може да намали честотата на мигренозните пристъпи. Това са силни пулсиращи главоболия, които често са придружени от гадене или нарушено зрение.

●    ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА СЪНЯ - 5-HTP може да подобри качеството на съня чрез увеличаване на производството на мелатонин в тялото. Мелатонинът играе ключова роля в регулирането на съня. Нивата му започват да се покачват вечер, за да насърчат по-лесното заспиване, и спадат сутрин, за да можете по-лесно да се събудите.

●    ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ – хранителната добавка 5-хидрокситриптофан на компанията Double Wood Supplements се произвежда в САЩ и се тества щателно, за да се гарантират нейните чистота и ефективност.

●    Формулата не съдържа соя, глутен и ГМО.

 

Баркод: 850033272192

Съставки:           ( в 1 ml.)      (дн.доза)
5-HTP                    50 mg            50 mg
(5-хидрокси триптофан)
Растителен глицерин, вода, екстракт от мента.
Не съдържа: Пшеница, глутен, соя, животински продукти, млечни продукти, изкуствени оцветители, подсладители, консерванти.
Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната система.
Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 ml веднъж дневно.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 59.2 ml