ПРОДУКТИ
Кошница

DOUBLE WOOD Apigenin/ Апигенин х 120 капсули

DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/  Апигенин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Apigenin/ Апигенин х 120 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10370
69.80лв.
Купи

APIGENIN/АПИГЕНИН ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА
Хранителна добавка, 120 капсули

APIGENIN/АПИГЕНИН на американската компания Double Wood Supplements подобрява цялостното състояние на организма и релаксира нервната система.

Апигенинът е биофлавоноидно съединение и по-специално флавон. Общите флавони включват химичните съединения апигенин, лутеолин, мандаритин, хризин и 6-хидроксифлавон. Тези химични съединения присъстват в състава на различни храни, сред които преобладават подправките и жълто-оранжеви плодове и зеленчуци. Растенията, съдържащи апигенин, са били познати още в древността и са използвани като средство за борба с болестите в много култури по целия свят.
Апигенинът е широко разпространен в растителното царство - магданозът и лайката са две от растенията с най-високо съдържание на това биоактивно съединение. Доказано е, че апигенинът притежава антибактериална, антивирусна, противогъбична и антипаразитна активност.

Какви са здравословните ползи от приема на добавки с АПИГЕНИН?

●    Средство против безсъние
Безсънието може да повлияе негативно на здравето и благополучието. Хранителните добавки, съдържащи апигенин, подобряват качеството на съня и успокояват нервната система, подтискайки тревожността и високите нива на стреса.

●    Регулира нивата на тестостерон 
Тестостеронът е важен хормон за мъжката репродуктивност и потентност. По време на стареенето нивата на тестостерон намаляват, което често води до умора, еректилна дисфункция, намалена мускулна маса и други нежелани симптоми. Флавоноидите като апигенин забавят този процес и регулират нивата на тестостерона до нормални стойности.

●    Помага при тревожност
Апигенинът може да премине през кръвно-мозъчната бариера. Това означава, че е в състояние да действа върху централната нервна система. От тази гледна точка, флавоноидът има подчертан успокояващ ефект върху целия организъм.

●    Спомага за поддържане на нормалните нива на кръвната захар
Изследванията показват, че апигенинът има способността да регулира нивата на кръвната захар чрез увеличаване на количеството инсулин, което се отделя в организма. Освен това може да помогне за предотвратяване на някои от дългосрочните усложнения, които се наблюдават при пациенти със захарен диабет.

●    Има противораково действие
Изследователите смятат, че апигенинът спира размножаването на туморните клетки, като предизвиква тяхната смърт (апоптоза). Може също така да стимулира имунната система, за да я помогне в борбата с раковите клетки. Притежава и противовъзпалителни свойства.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.
Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.
Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

 

Баркод: 850033272017

Съставки:           ( в 1 капс.)      ( в дн.доза)
Апигенин               50  mg             50 mg
Каспула, оризово брашно.
Не съдържа: Глутен, ГМО.
Приложение: Допринася за нормалното състояние на организма и в частност на нервната система.
Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: Не приемайте повече от 1 капсула дневно!
При повишени нива на стрес: По 1 капсула сутрин по време или след хранене.
За поддържане на здравословен сън: По 1 капсула вечер след хранене. 
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 14 g