ПРОДУКТИ
Кошница

DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули

DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
DOUBLE WOOD Keratin / Кератин х 120 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10401
67.10лв.
Купи

KERATIN / КЕРАТИН ЗА ЗДРАВА КОСА, КОЖА И НОКТИ
Хранителна добавка, 120 капсули

Хранителната добавка KERATIN / КЕРАТИН на американската компания Double Wood Supplements се грижи за красотата и здравето на косата, кожата, ноктите и подпомага съединителната тъкан.

Кератинът е структурен протеин, който изгражда косата, кожата и ноктите. Той е градивен елемент също и на вътрешните органи, жлезите и съединителната тъкан в цялото тяло.

Кератинът може да бъде извлечен от перата, рогата и вълната на различни животни и да се използва като съставка в козметиката. Тъй като той е структурният градивен елемент на косата, кожата и ноктите, хранителните добавки и локалните терапии с кератин могат да помогнат за здравето и красотата, действайки отвътре - навън.

Днес на пазара има много видове добавки за коса и нокти. Биотинът например, е добавка, която подпомага производството на кератин, като по този начин укрепва косата и ноктите и насърчава техния растеж. 
Кератинът е протеин, докато биотинът е витамин. Кератинът е структурният протеин, който участва е изграждането на косата, ноктите и кожата. Биотинът, известен и под името - витамин В7, помага на тялото да разгражда кератина, за да може той да се използва по предназначение.

●    Кератинът поддържа структурата на кожата, подпомага заздравяването на рани и поддържа косата и ноктите ви, така че те да изглеждат здрави и силни.

●    Добавките с кератин помагат за предотвратяване на косопада, увеличават растежа на ноктите и подобряват състоянието и вида на кожата.

Има и много здравословни храни, чрез които можем естествено да поддържаме синтеза на кератин в тялото си. Сред тях са яйца, моркови, черен дроб, кейл, чесън, манго, слънчогледово семе, сладки картофи, лук и други. Тези храни не само подобряват здравето на косата, кожата и ноктите, но също така са богати на много други полезни хранителни вещества.

Няколко специфични хранителни вещества са от съществено значение за синтеза на кератин, включително протеин, биотин и витамин А. Спазването на балансирана диета, богата на храни, съдържащи тези хранителни вещества, може да подпомогне естественото производство на кератин в тялото.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.
Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.
Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

 

Баркод: 859793007976

Съставки:                                                        ( в 2 капс.)      ( в дн.доза)
Хидролизирани кератинови пептиди        500 mg             500 mg
Каспула, микрокристална целулоза.
Не съдържа: Глутен, ГМО.


Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.
Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 34 g